Velkommen!

VelkommenDenne siden inneholder over 125 artikler. Målet med dette prosjektet er å gi svar på ulike påstander om sjiaislam. Sjiaislam er i dag i sterk vekst og spredning, og hundrevis av millioner mennesker følger denne retningen innenfor islam.

Gjennom historien har sjiamuslimer blitt forfulgt, fengslet og drept da de utgjør en minoritet i den islamske verden. Som en del av kampanjen mot sjiaislam, har det blitt spredt falsk informasjon, og flere rykter og påstander. Denne siden skal svare på de mest vanlige påstandene.

Artiklene følger følgende form:

  1. Påstander blir nevnt først, og så kommer svar.
  2. Svaret skal være kort. Det vil si maks 5 avsnitt og rundt 2500 tegn (med mellomrom).
  3. Kilder fra sjiamuslimer aksepteres ikke som et selvstendig argument. Koranen og sunnimuslimske kilder vil være hovedkildene.

Vi har fått tilbakemelding om at selv om sidetall eller beretningsnummer er nevnt i artiklene kan det ofte vise seg å være feil kildehenvisning når man går tilbake til bøkene og leter. Årsaken til dette er at bøkene det vises til er skrevet i titalls av trykket eksemplarer. Derfor kan det være forskjellige sidetall eller beretningsnummer avhengig av når og hvor boken er trykket. Dessuten er flere av beretningene i dag tilgjengelige på nett uten sidetall men med ulike nummer. Forhold deg derfor til bokens navn dersom du ikke finner beretningen på det oppgitte sidetallet. Vårt budskap er at alt sjiamuslimer står for klart og tydelig kan finnes i sunnimuslimske bøker. Dersom man bruker noe tid på å lete litt vil man komme fram til samme konklusjon.

Vi kaller den islamske gruppen for ‘’sjia’’ og ikke ‘’shia’’. Dette fordi sjia er det riktige ordet på norsk. «FVMH» er forkortelse for ‘’fred være med han’’.

Kom gjerne med innspill og tilbakemeldinger på alt som kan gjøres bedre. Besøk vår Facebook-side.

Vi trenger din støtte og bønn.

Hilsen fra frivillige i ‘’Påstander og svar om sjiaislam’’

Kommentarer er skrudd av for Velkommen!

Filed under Uncategorized

Kommentarer er stengt.